Активіст з Тернопільщини Роман Довбенко зафіксував порушення карантинних обмежень в одному з готелів області. Інцидент стався в місті Бучач. Про це повідомили Тернополяни.

20 травня активіст Довбенко викликав поліцію до готелю «Гостинний двір», в якому, як він стверджував, є постояльці. Він зажадав перевірити цей заклад на дотримання карантинних вимог.

Довбенко розповів, що там є постояльці і можливо опір з боку власників і керівників «Гостинним двором». Свої слова активіст пояснив, що власник цього готелю Шеремет Петро Петрович, який доводиться братом Василю Джиджори, який в свою чергу є начальником Тернопільської області управління спеціальних розслідувань.

Керівниця готелі сперечається з поліцією і активістом Фото: скріншот

На відео, яке зробив Довбенко видно, як до місця під'їжджає патрульний автомобіль, а співробітники поліції в супроводі активіста заходять в готель. Там вони зустрічають двох жінок, які повідомили, що займаються прибиранням номерів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Активіст викликав поліція і зажадав скласти протокол на порушників Фото: скріншот

Після цього на другому поверсі поліція і активіст зустрічають двох чоловіків, що виходять з номерів. Вони розповіли, що їхали напередодні повз і не розрахували час, тому вирішили зупинитися.

Також вони показали корінці, що підтверджують оплату послуг готелю. При цьому вона заявила, що це її родичі і вони тут живуть безкоштовно. Потім вона вирвала у них з рук корінці касових ордерів і втекла.

Після цього обстеження готелі поліцейські склали протокол, на ім'я керівництва і власників готелю за порушення карантину.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові маршрутники не дотримуються карантин.

Знай повідомляв, що ринки відкрилися в порушенні карантину і почали стихійну торгівлю.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві закрили ринок і оштрафували керівництво за порушення карантину.