У Тернопільській області в Чорткові міські чиновники придумали новий спосіб заробітку грошей та пропаганди здорового способу життя. Вони взяли приклад з Зеленського і пересіли на велосипеди. Поїздки на цьому виді транспорту дають чиновникам 10%-ву надбавку до зарплати, пише Т1.

Міський голова Чорткова Володимир Шматько розповів, що для таких змін і вимог від співробітників міської адміністрації створені всі умови. Зокрема, були встановлені спеціальні парковки біля будівлі, вільна форма одягу, а в будинку з'явилася душова кабіна.

У Чорткові чиновники пересіли на велосипеди Фото: скріншот

Біля будівлі міської адміністрації поки стоять кілька велосипедів. Співробітники розповіли, що велосипедний сезон тільки починається і до літа пересядуть на цей вид транспорту більше співробітників.

Мер Чорткова запевнив, що поки їздить на автомобілі, але найближчим часом пересяде на велосипед.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що в Тернопільській області розпочався грибний сезон. Жителі активно збирають маслюки, які швидко і у великій кількості ростуть у лісах та лісопаркових зонах. Жителі вже показали, скільки назбирали грибів і готові смажити їх.

Тернопіль сьогодні попрощався з убитим 9 травня студентом з Конго. Хлопця кілька разів вдарили ножем. Підозрювана у цьому престулпении перебуває під вартою і раніше притягувалася до відповідальності.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернопільській області розпочався грибний сезон в травні.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шукають зниклого безвісти військового.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі двірник накинувся на заведующу дитсадком.