Неповнолітню мешканку Тернополя, яка підозрюється у вбивстві іноземного студента Эритье Лусамба Кайембе з Конго, вже затримувала поліція. Її намагалися притягти до відповідальності за хуліганство. У тому разі також фігурував іноземний студент. Про це пише видання 20 хвилин.

Згідно з постановою міськрайонного суду Тернополя від 6 грудня 2018 року студентка економічного коледжу імені Соломія була звільнена від відповідальності за адміністративне правопорушення, покарання за яке передбачено ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тоді за основу взяли статті 22 цього ж Кодексу і обмежилися усним попередженням.

Студента з Конго Эритье поховали у Тернополі

Під час судового засідання дівчина розкаялася і свою провину визнала. Вона розповіла, що тоді її теж один іноземний студент з Нігерії, вийшов з кімнати гуртожитку в коридор, коли повертався, посварився з сусідкою. Сусідка облаяла хлопця нецензурною лексикою. В результаті цього спалахнула сварка. Соломія розповіла, що вона помирилася з сусідами по гуртожитку і принесла вибачення.

На даний момент дівчина намагається через суд оскаржити запобіжний захід, яку їй обрав суд зовсім недавно. Коли суд візьметься за цю справу невідомо.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині поховали вбитого 9 травня студента з Конго.

Знай повідомляв, що у Тернополі шукають зниклого військового.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі двірник накинувся з ножем на заведующу дитсадка.