На Тернопільщині два поліцейських понесуть покарання за побиття місцевого жителя. Їм повідомили про підозру у вчиненні дій, які кваліфікуються як перевищення посадових повноважень.

У квітні цього року двоє поліцейських на вулицях Тернополя застосували силу по відношенню до місцевому жителю. При цьому підстав застосовувати силу і бити людину у них не було. Тернополянин отримав травми і тілесні ушкодження і повідомив, що до нього застосовували не тільки силу, але і спецзасоби.

На даний момент триває слідство, яке ведуть територіального управління Державного бюро розслідувань.

Варто відзначити, що на Тернопільщині поліція активно стежить за порушенням карантину. Місцевий активіст 21 травня викликав поліцію до одного з готелів регіону. Він розповів, що в готелі є постояльці, що є порушенням карантину, який діяв до 22 травня. Він зажадав перевірити заклад. Поліцейські провели перевірку і склали протокол про порушення. При цьому власниця і керівниця установою намагалася викрутитися і вигадувала різні прийменники.

Крім цього, на Тернопільщині поховали студента з Конго, якого жорстоко вбила місцева неповнолітня мешканка. Молодої людини провели в останню путь в Тернополі, так як не змогли відправити тіло на батьківщину. З ним прийшли попрощатися його однокурсники і друзі.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині виявили готель, що порушує карантин.

Знай повідомляв, що підозрювана у вбивстві студена з Конго виявилася колишньою хуліганкою.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі двірник накинувся з ножем на заведущую дитсадком.