На Тернопільщині поки не буде працювати міжобласне транспортне сполучення. До цього область ще не готова через поширення коронавирусной інфекції. Про це пишуть Тернополяни.

Про неможливість відновлення автобусного та транспортного сполучення між областями з Тернопільщини висловив президент Володимир Зеленський під час чергової прес-конференції. Він зазначив, що до цього кроку готові лише декілька областей України.

Крім того, Зеленський зазначив, що відносно стабільна динаміка поширення коронавіруса в країні дозволяє з 22 травня запустити громадський транспорт у містах і між містами в межах кожної області. Міжобласне сполучення поки під забороною, так як тільки шість регіонів країни відповідають вимогам за кількістю хворих для відкриття такого повідомлення.

Міжобласне транспортне сполучення на Тернопільщині закрито Фото: скріншот

Як тільки з'явиться постанова Кабінету міністрів, то на дорогах з'являться 700 автобусів, які з'єднають Тернопіль з іншими містами і селищами області. Вже з понеділка 25 травня планують повністю запустити міський транспорт, а також міжміський. З 22 травня у Тернополі почне працювати громадський транспорт без спецперепусток, але кожний пасажир зобов'язаний мати маску і рукавички.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що Тернопільщина впроваджує екологічні проекти. Одним з них став роздільний збір сміття. В одній з ВІДГ регіону будуть встановлені спеціальні контейнери обладнані майданчики. Жителям доведеться розбирати і сортувати окремо скло, папір і пластик.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині будуть роздільно збирати сміття.

Знай писав, що на Тернопільщині чиновники пересіли на велосипеди.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині оригінально підійшли до святкування Днгя вишиванки.