На Тернопільщині жінка ледь не вбила свого чоловіка під час сімейної сварки. Інцидент стався в Подволоческом районі. Вона нанесла ножове поранення. Після цього чоловіка госпіталізували.

У поліції повідомили, що у нього проникаюче поранення живота. В заподіянні шкоди підозрюють його цивільну дружину. Правоохоронці встановлюють всі подробиці конфлікту, але відомо, що жінка самостійно подзвонила в поліцію і швидку із повідомленням, що вона завдала чоловіку ножове поранення. За день до цього вона зверталася до поліцейських з таким повідомленням. Однак тоді інформація не підтвердилася. За цей хибний виклик правоохоронці склали протокол на жінку за статтею 183 КУпАП.

На цей раз повідомлення виявилося правдивим і підставою для поранення чоловіка виявився домашній конфлікт. Вона схопила ніж і вдарила чоловіка в живіт. Цивільного чоловіка цієї дами госпіталізували і провели операцію. На даний момент йому нічого не загрожує.

За даним фактом поліцейські відкрили справу за статтею 124 частина 1 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання за умисне нанесення тілесних ушкоджень

днями у Тернополі помер чоловік від коронавіруса, як сказали лікарі, але дружина загиблого розповіла більш страшні подробиці. Вона вважає, що її чоловік помер від халатності лікарів місцевих лікарень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі чоловік помер від коронавіруса.

Знай повідомляв, що в Тернополі офіціантка поклала око на запальничку, ніж зламала собі життя.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі виявили непристойні заняття молоді у мережі.