У Тернополі двоє дорослих чоловіків побили підлітків в одному зі спальних районів. Конфлікт стався на вулиці Острозького. Відео побиття дітей виклала в соціальну мережу Facebook місцева мешканка Тетяна Яворська. Пізніше з'явилися пояснення поліції з приводу даного інциденту.

У соцмережі з'явилося відео моменту, коли дорослі чоловіки підійшли до компанії підлітків, які перебували на спортивному майданчику. Після цього видно, як чоловіки почали бити дітей. Сама ж користувачка соцмережі розповіла, що чоловіки зробили дітям зауваження після того, як вони довгий час гамірно поводилися і курили.

Пост у соцмережі місцевої жительки Фото: скріншот

Також стало відомо, що підлітки гамірно поводилися під вікнами багатоповерхівки, що не сподобалося однієї з місцевих мешканок. Вона зробила їм зауваження, але це не подіяло. Один з молодих людей обізвав жінку непристойними словами. Заступитися за честь і гідність своєї дружини вирішив місцевий житель з одним. Останній і завдав школярам удари по голові.

На Тернопільщині поліція розслідує більш серйозний інцидент, в якому замішана сімейна пара. Жінка викликала поліцію із-за того, що сама ж завдала своєму чоловіку ножове поранення. Чоловік выжел, але поліція взялася за розслідування і грізною дамі тепер загрожує тюремний термін.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім того, на вихідних на Тернопільщині помер чоловік, за словами лікарів, від коронавіруса, але його дружина стверджує, що від недбалості медиків. Вона розповіла, що чоловіка перевозили з лікарні в лікарню, а сімейний лікар відмовилася до них їхати додому.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині жінка поранила свого чоловіка ножем у живіт.

Знай писав, що під Тернополем чоловік загинув від коронавіруса, але рідні стверджують зворотне.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі, розповіли про те, де росте борщівник (небезпечне для людини рослина).