У понеділок, 25 травня в Тернополі добровільно пішов з життя молодий спортсмен і тренер Любомир Шкодзинський. Молодій людині було лише 26 років. Він досяг висот у бодібілдингу, а потім став персональним тренером. Про це пишуть Тернополяни.

Шкодзинський – чемпіон України з бодібілдингу 2012 року, а також він довгий час працював персональним тренером з бодібілдингу та фітнесу. Тернополяни пишуть з посиланням на власні джерела, що Шкодзинський повісився і його життя вже було неможливо врятувати.

Також стало відомо, що можливими причинами самогубства могли стати проблеми на роботі або ж не розділена любов. Прощання зі спортсменом пройде сьогодні 26 травня.

Любомир Шкодзинский Фото: соцмережі

Варто нагадати, що під Тернополем помер чоловік, якого до смерті довели лікарі. Таку версію висловила вдова жителя регіону. Жінка зазначила, що її чоловіка переводили з лікарні в лікарню. Проте лікарі поставили йому діагноз «коронавірус». В обставинах смерті будуть розбиратися правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На Тернопільщині жінка зателефонувала в поліцію і повідомила, що вона вдарила чоловіка ножем у живіт. Поліція затримала її і почала з'ясовувати подробиці. Як з'ясувалося, у подружньої пари були неприємності і сварки, тому в запалі злості і образи жінка схопилася за ніж.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер чоловік від коронавіруса.

Знай писав, що на Тернопільщині жінка поранила чоловіка ножем у живіт.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі маршрутник цинічно вигнав пасажирів на вулицю і погодився везти тільки лікарів.