Історія смерті іноземного студента Эритье Кайембе з Конго в Тернополі отримала продовження. Молодий чоловік загинув від руки дівчини, як каже поліція. Ця особа повинна була провести 60 діб під арештом за рішенням суду, але рішення так і не набула чинності. Про це пише Номер один.

Як виявилося, дівчина вирішила, що вона незгодна з рішенням судді і подала апеляцію. Крім того, суд першої інстанції вирішив, що вона може вийти на свободу під заставу в 315 тисяч гривень, але гроші за неї внесені не були. З-за того, що вона подала апеляцію на рішення суду першої інстанції досі не набула чинності.

Варто нагадати, що трагедія сталася 9 травня. Тоді компанія друзів, в якій була, і підозрювана зібралася на орендованій квартирі у загиблого студента. Святкування затягнулося і близько 4 години ранку на гарячу лінію швидкої допомоги надійшов дзвінок з повідомленням, що в квартирі лежить закривавлене й бездиханне тіло молодого чоловіка. Лікарі констатували смерть.

Подозревамая у вбивстві студента з Конго Фото: з камер відеоспостереження (Нацполиция Тернополя)

Поліція за гарячими слідами знайшла підозрювану, якою виявилася 17-річна студентка. Вона після того, що сталося швидко поїхала на таксі в рідне село. На даний момент вона знаходиться в СІЗО.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як з'ясувалося, в ту злощасну ніч між друзями виник конфлікт і Эритье Кайембе отримав удар ножем у серце. Поліція з'ясувала, що саме підозрювана завдала смертельного удару.

Про підозрюваної відомо досить багато. Вона виявилася любителькою «побалуватися» клофеліном, який робить людей нездатними оцінювати ситуацію тверезо. Також у її послужному списку є прихильність до людей на багато старший за неї. Її часто помічали в нічних клубах у «дорослих тусовках».

Крім того, дівчина не йде на контакт з поліцією, веде себе агресивно і навіть не бажає спілкуватися з рідною матір'ю. Поліція у свою чергу відкинула можливість самозахисту, тому що удар був нанесений прямо в серце, а не хаотично, як це може бути в процесі боротьби або в інших форс-мажорних умовах.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що поліція задержалаподозреваемую у вбивстві студента з Конго.

Знай.иа повідомляв, що в Тернополі попрощалися з Эритье Кайембе.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в Харкові в гуртожитку виявили тіло молодої людини.