Завершився період декларування доходів за 2019 рік. Українці подали декларації та сплатили податки. У результаті стало відомо, скільки мільйонерів проживає на території Тернопільської області.

протягом відведеного податкової часу 4825 жителів Тернопільщини подали декларації. З них 2260 людини зобов'язані були задекларувати свої доходи та майновий стан. Ще 2565 декларантів вирішили скористатися можливість і отримати податкову знижку.

Карантин і закриті установи вплинули на темпи декларування доходів і майна. Тому податківці відзначають суттєве зниження кількості поданих декларацій. У зв'язку з карантинними обмеженнями строки подання декларацій були продовжені до 1 липня цього року.

У Тернополі з'явилися мільйонери Фото: скріншот

Як виявилося, подані декларації показали, що жителі тернопільської області володіють майном та грошовими коштами на суму в 379,7 млн грн. Сума наологовых виплат, які були самостійно нараховані декларантами склала 11 мільйонів гривень. Ще 2,1 млн грн становив військовий збір.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У деклараціях 25 жителів Тернопільщини зазначено отримання мільйонних доходів протягом 2019 року. Загальна сума задекларованих доходів склала 147,5 млн грн. Основними джерелами отримання грошей і майна були спадщину чи акти дарування майна, продаж нерухомого та рухомого майна, професійна діяльність. Були і ті, хто задекларував інвестиційний дохід. 25 мільйонерів Тернопільської області повинні будуть сплатити податок у сумі 2,4 млн грн та 300 тисяч грн військового збору.

Доходи за кордоном задекларували 18 жителів Тернопільщини. Загалом вони отримали 4,1 млн грн. 19 осіб зареєстрували інвестиційний дохід у сумі 7,7 млн. грн. крім того, в деклараціях були вказані статті отримання доходів від здачі квартир та будинків в оренду.

Нагадаємо, Знай.иа повідомляв, що після загибелі нардепа Давиденко виявлені борги і пістолет.

Знай.иа писав, що міністр інфраструктури Криклій сховав свої доходи.

Нещодавно Знай.иа передавав, що заступник Кернеса задекларував доходи та майно.