Міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, коли в Україні відновиться рух поїздів. Чиновник зазначив, що в подорож українці зможуть відправитися тільки після рішень всіх обласних комісій з техногенно-екологічної безпеки.

Таку інформацію Криклій виклав на своєму Телеграм-каналі. Він написав, що Укрзалізниця почне продавати квитки тільки після рішення від усіх обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Пост міністра інфраструктури в Телеграм Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Україні карантин продовжено до 22 червня, але на цей раз регіони самостійно вирішують, на якому етапі обмежень затриматися. На даний момент 9 регіонів ще не перейшли на другий рівень зняття обмежень. На те є різні причини. Тим не менш, Кабмін встановив, що з 1 червня повинні будуть заробити залізничні пасажирські перевезення між містами, районами та областями. Також з 1 червня відновиться рух автомобільного транспорту між областями. При цьому в перевезеннях у регіон, де велика кількість заражених будуть діяти обмеження на кількість пасажирів. З 15 червня повинні будуть відновлені авіарейси для пасажирів.

Крім цього, у Києві, Дніпропетровську та Харкові з 25 травня відкрилися метрополітени. Перші пасажири вже змогли скористатися транспортом, а в Києві Кличко спустився під землю та проінспектував готовність метро приймати пасажирів в умовах адаптивного карантину.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо Знай.иа писав, що міністр Криклій попався на приховуванні доходів і майна, він повинен за це понести покарання.

Знай.иа повідомляв, що міністр інфраструктури Криклій розповів, скільки буде коштувати проїзд після виходу країни з карантину.

Нещодавно Знай.иа передавав, що міністр Криклій знайшов дуже оригінальний спосіб заховати свої доходи від декларування.