У Тернополі відновила роботу відома на все місто піцерія – «Стара піцерія». Цю радісну новину у соцмережі Facebook розповів Роман Безкостый. Тернополяни зраділи такій новині, так як сюди ходять обідати і вечеряти багато жителі та гості міста.

На час карантину «Стара піцерія» закривала свої двері на час карантину. Однак до сьогоднішнього дня її двері знову відкриті і тернополяни можуть насолодитися улюбленими стравами в культовому закладі громадського харчування міста. Знову тут можна дешево і дуже смачно поїсти.

Пост Безкостого Фото: скріншот

Це культовий заклад у Тернополі працює кілька десятиліть. У 2018 році в піцерію завітав «Ревізор» з Миколою Тищенко. Він не дав табличку закладу і попросив співробітників передати керівництву, що оновлення інтер'єру та кухонного обладнання просто необхідні. Поки піцерія була на ремонті ходили чутки про те, що її зовсім закриють, але чутки не підтвердилися.

Заклад дійсно оновили – інтер'єр і кухня отримали нове оформлення. На щастя городян, в меню нововведення не з'явилися. Залишилися лише улюблені страви і напої.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Микола Тищенко став народним депутатом і вляпався у скандал. Він прокотився в маршрутці одну зупинку, але не заплатив за проїзд. Після цього він піддався громадської критики і звинувачень в порушенні правил і законів.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що Микола тищенко прокотився в маршрутці і не заплатив за проїзд.

Знай.иа повідомляв, що колишня тернополянка Мирослава Гонгадзе показала, який життєвий шлях пройшла за 30 років.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Тернопільщині з'явилися мільйонери після закінчення періоду декларування доходів.