Центр Тернополя залишився без водопостачання. Комунальники розповіли про причини неприємностей. Видання Тернополяни пише, що в одному з житлових будинків забилася каналізація.

Аварійна бригата Тернопольводоканала перекрила водопостачання в будинку №1 по вулиці Грушевського з-за забитої каналізації. Вони кажуть, що саме в цьому будинку каналізація доставляє багато проблем.

Співробітники водоканалу відзначили, що тільки тиждень тому прочищали водостік, але він знову забився і нечистоти потекли в квартири і з люків навколо будинку. На цей раз очищення виконати не вдалося. Причиною цю стало пошкодження самої труби каналізації. Цю проблему переклали на плечі балансоутримувача будинку. При цьому Тернопільводоканал пообіцяв зробити все залежне від них як можна швидше.

У Тернополі водоканал відключив воду Фото: скріншот

Проблеми з водопостачання відчувають і інші міста. З-за старих труб мешканці отримують руду воду з неприємним запахом тижнями і навіть місяцями. Мешканці Львова нещодавно повідомляли про наявність такої проблеми і говорили про те, що у місцевому водоканалі не поспішають вирішувати проблему. При цьому у комунальній компанії вигадують все нові й нові відмовки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У Дніпрі зібралися підвищувати тарифи на воду, що не сподобалося місцевим жителям. У водоканалі пообіцяли, що отримані від споживачів гроші і будуть міняти труби, так як якість води залежить від стану труб, по яких вона тече.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що у Львові мешканці поскаржилися на помаранчеву воду в кранах.

Знай.иа повідомляв, що в Дніпрі підвищують тариф на воду, щоб ремонтувати труби.

Нещодавно Знай.иа передавав, що львів'яни поскаржилися на воду з неприємним ароматом та дивним кольором.