У Тернополі після карантину відкрилися ринки і невеликі магазини. Проте якість продукції в них обіцяє бажати кращого. Тернополянка показала, якою «сюрприз» можна знайти у сардельках після двох місяців локдауна. Про це пише 0352.

Про покупку на одному з ринків Тернополя розповіла Леся Медюх в співтоваристві «Тернопільські плітки». Жінка написала, що придбала днями на ринку сардельки для дитини, а у них виявився дивний «сюрприз» зеленого кольору. Також вона зазначила, що продукція виявилася мерзлої, хоча продавець казала, що все свіже.

Користувачі заступилися за продавця і зазначили, що потрібно віднести таку продукцію назад. Вона не винна, що їй таку продукцію привезли для реалізації. Також користувачі написали, що сардельки хороші, так як їх зберігають у холодильнику, тому вони могли стати твердими, а відірвана шкурка – це вийшло при транспортуванні в ящику або ж продавець відірвав сардельку від загальної ланцюга руками, а не відрізав.

При цьому на фото видно, що в сардельке присутній стороннє включення зеленого кольору. Швидше за все, це і обурило тернополянку.

Сардельки з ринку в Тернополі Фото: Леся Медюх

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що не тільки карантин і закриті магазини і ринки зробили продукти непридатними для вживання. В Україні всю весну не впало жодної краплини дощу. Засуха і заморозки в травні зроблять продукти харчування дорогими вже в середині літа 2020 року. Тому експерти попередили українців, що ціни можуть піднятися на 10% і вище.

Українські супермаркети так само, як і ринки продають непридатну продукцію. Киянин отримав з гіпермаркету Метро замовлення, а знайшов там замість свіжих овочів гниль. Про свою покупку він розповів в соціальних мережах.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що продуктовий кошик подорожчає в Україні.

Знай.иа повідомляв, що гіпермаркет Метро відправив покупцеві гниль.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в Івано-Франківську з'явилися небезпечні лимони з Туреччини.