Тернопільське управління СБУ з'ясувало, хто причетний до загибелі полковника Руслана Муляра в зоні проведення ООС на Донбасі. Ці особи оголошені в міжнародний розшук. Про це пише 0352.

Трагедія сталася під окупованих росіянами Луганському 26 травня 2018 року. Тоді пожиции українських військових, на яких, зокрема, перебували полковник Муляр і прапорщик Юрій Журавльов, обстріляли окупанти. Загинули двоє захисників України і співробітників Центру спецоперацій СБУ.

У СБУ розповіли, що група терористів-окупантів українських територій складалася з чотирьох осіб. Керівником цієї групи є громадянин Росії на прізвисько «Шумер». Український суд дав дозвіл на затримання цих людей, тому співробітники СБУ оголосили терористів в міжнародний розшук.

Варто відзначити, що на Донеччині триває протистояння між українськими вояками та окупантами з Росії. В черговий раз ворог випробував на міцність ВСУ і позиції. На жаль, життя одного військового обірвалося в результаті цих обстрілів. У відповідь українські військові завдали нищівного удару і змусили окупантів зберігати режим тиші.

Українські військові, які отримали поранення в боях на Донбасі, лікуються і відновлюються у військовому госпіталі Дніпра. Тут лікарі витягують з того світу більшість пацієнтів. Медики три доби боролися за їхнє життя і перемогли.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай.иа писав, що на Донбасі окупанти відкривали шеть раз вогонь по українських позиціях.

Знай.иа повідомляв, що в Дніпрі медики повернули до життя двох українських воїнів.

Нещодавно Знай.иа передавав, що українські позиції на Донеччині обстріляли окупанти.