Загальна сума збитків становить 708,5 тис гривень.

Так, еко інспектори зафіксували незаконну вирубку дерев

різних пород у БРДАП «Бережанирайагроліс» та на території Монастириського лісництва ДП «Бучацьке лісове господарство».

«Бережанирайагроліс»: інспектори нарахували 50 пнів незаконно зрубаних дерев - 48 червоних дубів та 2 сосен. Розрахунок розміру шкоди, заподіяної лісу внаслідок незаконної рубки дерев, склав 569,5 тис.грн. Матеріали перевірки направлено до Бережанського ВП ГУНП в Тернопільській області для долучення до матеріалів кримінального провадження.

Монастириське лісництво ДП «Бучацьке лісове господарство»: у ході обстеження виявлено пні 22 незаконно зрізаних дерев у 30-ти метровій смузі лісових ділянок, суміжніх з територією лісосіки рубки головного користування, яка проводилася у 2019 році. Частину пнів незаконно зрізаних дерев було спалено, прикрито землею та порубковими залишками. Сума розрахованих збитків склала 139,5 тис.грн.Матеріали справи надіслано до Монастириського ВП Теребовлянського ВП ГУНП в Тернопільській області для долучення до кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще