На Тернопільщині живе незвичайна жінка, оптимізму і з волею до життя якої можна тільки позаздрити. Віра Фещук народилася без обох рук і патологією розвитку ніг. Батькам пропонували відмовитися від дівчинки, але тато і мама забрали дитину додому. Дівчинка розвивалася не гірше за своїх однолітків, навчалася вдома, але розваги і повсякденне життя були такими ж, як і її однолітки, пише ТеNews.

Душа компанії, лідер і заводила, усміхнена оптимістка змогла вийти з ситуації і зробити свої ноги незамінними помічниками. Віра Фещук вишиває, годує, одягає і взуває своїх дітей і навіть робить макіяж ногами. Батьки й односельці не сподівалися, що дівчина з такими патологіями зможе стати дружиною і мамою, але і тут Віра розвіяла всі стереотипи. Вона вийшла заміж за одного з односельців і народила доньку і сина. Вона відмінно справляється з прополкою городу, пише і навіть створює прекрасні вишиті картини тільки ногами. У Віри будинку завжди ідеальна чистота і порядок.

Віра Фещук із Тернопільщини Фото: ТеNews

На жаль, шлюб Віри розпався вже через п'ять років після заміжжя, але вона і тут не відмовилася від активної діяльності. Колишній чоловік не сплачує аліменти на дітей, тому жінці доводиться самостійно заробляти гроші. Вона робить макіяж односельчанкам, а також жінкам із сусідніх сіл. Не обходиться і без допомоги сторонніх, адже на пенсію і невеликий заробіток від послуг прожити важко в селі.

Небайдужі люди допомагають закуповувати брекети для опалення будинку взимку, передають допомогу і навіть гроші. Держава виділила Віру Фещук у 2004 році автомобіль, але він зламався і тепер жінці доводиться ще складніше. Адже вона їздить до Тернополя на обстеження до лікаря, робити покупки також допомагала машина. Сім'я просила замінити або полагодити машину, але влада так і не відреагували на ці прохання про допомогу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До всіх проблем додалися ще й проблеми зі здоров'ям. Віра Фещук потрапила на операційний стіл. Операцію робили на щитовидній залозі і тепер жінка довічно приймає підтримуючі препарати. Однак і це не змусило її «опустити руки» і впасти в депресію.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині студенти виходять з карантину.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині знайшли зниклу дівчину-підлітка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція хоче забрати будинок культури і парк у дітей.