У Тернополі таксист став жертвою шахрая, який придумав оригінальну схему обману. Чоловік подзвонив в одну із служб таксі міста і викликав машину. Також він попросив, щоб водій з ним зв'язався. Після цього, клієнт попросив водія заїхати в один з готелів Тернополя і забрати там якийсь товар. Про це пише Галас.

Для цього потрібно було перекинути гроші на два мобільних рахунку, а повідомлення про поповнення показати того, в кого треба було забрати посилку. Клієнт пообіцяв повернути гроші таксисту готівкою та ще й з відсотками, коли він отримає товар. Таксист повірив незнайомій клієнту виконав всі вимоги. Він перекинув на мобільні рахунки в загальній складності 2600 гривень.

З квитанціями клієнт пішов у готель і так і не повернувся. Його телефон вже був відключений через кілька хвилин. Таксист звернувся в поліцію. Правоохоронці в свою чергу відкрили справу і почали пошуки шахраїв.

Варто відзначити, що в Тернополі двох місцевих жителів шахраї обібрали до нитки по телефону. В обох випадках вони представлялися співробітниками банку і говорили, що їх картки намагаються зламати. Завдяки таким діям жертви давали шахраям всі персональні дані і паролі банківських карт. В результаті люди втратили 30 тисяч гривень. в даному випадку також поліція почала розслідування і пошук шахраїв.

Аналогічний випадок стався на Тернопільщині, коли телефонний шахрай обдурив жінку і забрав всю її пенсію з карти і накопичення. Жінка втратила майже 6000 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо Знай писав, що шахраї зняли з карт тернополян 30 тисяч гривень.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шахрай забрав останні накопичення у пенсіонерки.

Нещодавно Знай передавав, що у поліції розповіли, як ув'язнені заробляють гроші сидячи у в'язниці.