В Тернополі міський голова Сергій Надал обрадував випускників шкіл. Як виявилося, випускний бал все ж відбудеться, незважаючи на карантин. Про це мер Тернополя написав на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, Сергій Надал закликав випускників писати свої побажання в коментарях. Він запитав, яким вони хочуть бачити своє свято. Поки свято заплановано на другу половину липня. В коментарях мер зазначив, що він сподівається, що ситуація з коронавірусом буде стабільною і свято відбудеться.

В Тернополі запланували проведення випускного Фото: скріншот

Тернополяни в коментарях подякували меру за те, що він прислухався до прохань батьків і дітей. Багато писали про те, що свято обов'язково має відбутися, так як його чекають всі-і вчителі, і учні.

Мер Надал обіцяє провести випускний Фото: скріншот

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Надал попросив школярів надіслати йому побажання Фото: скріншот

Після ослаблення карантину на Тернопільщині зібралися закликати юнаків в армію. вже з 1 червня по 30 липня почнуть розсилати повістки. Планується в ряди захисників України закликати 550 молодих людей. Про такі плани розповів тимчасово виконуючий обов'язки обласного військового комісара Олександр Скумбрій. Він також розповів, хто зможе отримати відстрочку.

Крім того, у Тернополі запрацювали Внз, студенти вийшли з карантину прямо на сесію. Проте навчальний процес буде відновлено частково. В аудиторії повернутися лише випускники університетів та інших навчальних закладів усіх рівнів акредитації. Інші ж будуть ще перебуватимуть на карантині.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині призвуть в армію 550 юнаків.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині відновлять роботу Внз після карантину, але з обмеженнями.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині зникли 150 вагонів зерна, а списали все на мишей.