На Тернопільщині військовий зробив пропозицію своїй коханій перед поїздкою в зону проведення бойових дій на Донбасі. Дівчина відповіла згодою. Пара зустрілася у військовій частині Тернополя. Про це повідомляє Т1.

Роман з Київської області, а його кохана Вікторія народилася і виросла на Волині (Луцьк і область). Молодий чоловік розповів, що він закохався в дівчину з першого погляду, але довго не наважувався їй про це сказати. Проте два роки тому він зважився зізнатися у почуттях і виявилося, що любов взаємна. Після цього вони почали зустрічатися.

Зробити пропозицію в частині на плацу було дуже складно, але виявилося можливим. Такого сюрпризу дівчина не очікувала. Роман розробив сценарій і навіть купив квіти. Коли він робив пропозицію, як справжній джентльмен встав на коліна і подарував Вікторії кільце.

Військовий зробив пропозицію сослуживице Фото: скріншот

Дівчина навіть розплакалася від щастя. Емоції переповнювали всіх присутніх. Вікторія розповіла, що над відповіддю навіть не думала, так як дійсно любить Романа. Молоді люди ще не визначилися з датою одруження, але припускають, що урочиста подія відбудеться в кінці літа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Командир військової частини Сергій Баранов розповів, що у них не вперше створюються сімейні пари. Він вважає, що це свідчить про те, що життя продовжується, незважаючи на війну і труднощі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Запоріжжі одружилася пара українських військових.

Знай писав, що пара захисників України поєднувалася шлюбом показала справжнє щастя.

Нещодавно Знай розповів, хто був родоначальником традиції поклоніння коліна перед жінкою.