У Тернополі молодь придумала нову непристойну «гру», яка передбачає знущання над друзями і однокласниками. Метою гри є фотографія або відео, на якому жертва зображена оголеною і п'яною.

У цій групі в соцмережах і месенджері Телеграм стали з'являтися фото з оголеними юними дівчатами, непристойними жестами і розповідями про інтим. Сторінка групи є в Instagram. Там також з'являються занадто відверті фото. Кожен знімок має підпис, в якій жертва представлена по імені і розказана історія про те, як над нею познущалися.

Фото і пости з приватної групи Ганьба Тернополя Фото: скріншот

У груп відповідну назву – «Ганьба Тернополя». Адміністратор якась Соня Вітенко повідомила, що створила цю групу в приватному форматі. Щоб отримати доступ до неї потрібно заплатити 45 гривень на банківську карту.

Правила нової гри-флешмоба

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Під одним з постів написано, що на фото зображена якась Оля О., 15 років, «бухая в мотлох». Також є повідомлення про те, що якийсь молодий чоловік «розвів» дівчину, з якою 17 років, в центрі Тернополя на секс.

Крім того, адміністратор групи повідомляє, що буде нагороджувати тих, хто надішле найвідвертіші та провокаційні фото. За це якась Соня Вітенко обіцяє показувати свої інтимні знімки.

На фото і відео видно, що підлітки не соромляться грубіянити один одному під час спілкування, робити підлості, підмішуючи горілку в вино.

Нагадаємо, Знай писав, що в Миколаєві поліція знайшла школярку у стані алкогольної коми.

Знай повідомляв, що в Тернополі п'яні компанії здійснюють непристойності.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі провели масштабну вечірку під час карантину.