У Тернополі вишикувалися величезні черги біля відділень банків, так як з сьогоднішнього дня стала доступна послуга оплати за робочу візу. Жителі Тернопільщини приїхали в обласний центр і створили ажіотаж. Про це повідомляє Суспільне.

Після ослаблення карантину банки почали брати гроші в оплату робочої візи. Багато жителів Тернопільщини вирішили не чекати, коли закінчиться ажіотаж, а штурмувати відділення банків. До всього іншого, таку оплату приймають тільки відділення двох банків.

На вулиці Богдана Хмельницького вишикувалася черга з більш ніж сотні людей. Щоб не втратити чергу люди записуються і роблять періодично переклички. За списком стежить Юрій Чупровский, який приїхав з Підгаєцького району. Він розповів, що в списку 116 чоловік, а він стоїть у черзі з 5 годин ранку. Чоловік також зазначив, що в 5 годин ранку був вже 83-й в черзі.

Чергу у банку в Тернополі Фото: Суспільне

На вулиці Руський чергу ще довше. Тут люди стоять з ночі і вже записалися до списку 407 осіб. Про ситуацію в цій черзі стежить тернополянка Оксана Марків. Вона веде список черги і розповіла, що вже 8 років працює за кордоном. Вона виховує п'ятьох дітей, самі старші вже працюють з нею.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Чергу у банку в Тернополі Фото: Суспільне

Люди в чергах кажуть, що мерзнуть і мокне під дощем, але чекають своєї черги годинами. При цьому директори відділень говорять про те, що незабаром буде доступна послуга оплати онлайн за робочу візу. Вони просять людей зачекати й не створювати черги.

Нагадаємо, Знай писав, що Польща і Україна уклали договір, тепер заробітчанам буде легше.

Знай повідомляв, що блогер і заробітчанин розкритикував план Шмигаля по залученню заробітчан до роботи в Україні.

Нещодавно Знай передавав, що Польща та україна будуть працювати над спрощенням візового режиму для заробітчан.