Тернопільський залізничний вокзал і автовокзал відновили свою роботу після двомісячного карантину. Пасажири зобов'язані бути в масках і рукавичках, а також кожен повинен дотримуватися дистанції. Маршрути в міста і регіони, де зафіксовано велику кількість випадків зараження поки закриті для поїздок. Про це пише 20 хвилин.

Залізничний вокзал Тернополя після карантину Фото: 20 хвилин

Залізничний вокзал Тернополя відкрито, але там доступні не всі приміщення. Вхід на другий поверх в зали очікування поки закритий. Крісла в імпровізованому залі частково закриті стрічкою, щоб очікують дотримувалися дистанції. Крім того, у всіх кас є дезінфікуючі засоби. Також біля кас є на підлозі стрічки, які позначають необхідну відстань між пасажирами. На даний момент з Тернополя не ходять пасажирські поїзди. Можна виїхати тільки по регіону в приміських поїздах.

Автовокзал Тернополя після карантину Фото: 20 хвилин

Автовокзал також ожив після карантину. Тут людей більше, а диспетчер постійно нагадує про необхідність дотримання дистанції та перебування на вулиці. На вулиці співробітник автовокзалу всім міряє температуру безконтактним термометром. Також біля кас є обмежувальні стрічки на підлозі санитайзеры для рук.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Санитайзер на автовокзалі Тернополя Фото: 20 хвилин

На автобусі можна виїхати за межі області, але ще відновили роботу не всі маршрути. Рейси не здійснюються у Волинську. Закарпатську, Львівську та Рівненську області. Не доступними залишаються райони Тернопільської області - Шумський, Кременецький і Почаївський напрямок також поки недоступні.

Працівники вокзалів працюють в масках і рукавичках, але ось пасажири не всі дотримуються обмежувальних заходів, а деякі навіть всупереч проханням залишаються чекати автобуси і поїзди у приміщенні вокзалів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві відремонтували приміський залізничний вокзал.

Знай писав, що в Харкові подорожчали електрички.

Нещодавно Знай передавав, що в "укрзалізниці" розповіли, як будуть запускатися поїзда після карантину.