На Тернопільщині стався обурливий інцидент, в якому замішаний дитина. Хлопчикові довелося мокнути на зупинці більш півгодини тільки тому, що його не пустили в салон маршрутки. Про це повідомляє видання 20 хвилин.

Як стало відомо, водій маршрутки не захотів брати в салон 10-річної дитини, який повертався додому після секції. При цьому дитина готовий був заплатити за проїзд. Водій автобуса заявив, що дітей до 14 років без супроводу дорослих він возити не буде.

Після відмови хлопчикові довелося простояти на зупинці під дощем ще 30 хвилин, поки під'їхала інша маршрутка, в яку він зміг сісти і доїхати додому. Мама 10-річного Максима Валентина Крамар обурена такою поведінкою водіїв автобусів. Вона каже, що вона та її чоловік вийшли на роботу і не можуть супроводжувати дитину на секції і назад. Вона також зазначила, що карантин послабили, а інструкцій, як діти повинні добиратися на секції і назад не дали.

Маршрутник викинув дитину з автобуса Фото: скріншот

Крім того, Валентина Крамар пояснила, що їх сім'я проживає на «Алясці», а секція розташовується в Центрі, до якого потрібно їхати через один мікрорайон. Потім вона обурилася тим, що водій відмовив дитині під час сильного дощу і поставила запитання про те, як би водій вчинив зі своєю дитиною, а також її схвилював питання, чому одні водії беруть дітей, а інші відмовляються.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Видання 20 хвилин зв'язалися з міськрадою. Там дали коментар про те, що станом на 2 червня діє заборона на пересування дітей до 14 років без супроводу дорослих. Така заборона була прописана у постанові Кабінету міністрів України ще на початку карантину. Вона не була знята.

Крім того, у міськраді не дали відповіді, чому одні водії беруть дітей в автобуси, а інші відмовляються і пояснили це людським фактором. Також не пояснили у міськраді Тернополя і як бути батькам, діти яких відвідують гуртки та секції, поки дорослі на роботі.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві невідомі закликали киян не сідати у маршрутки.

Знай повідомляв, що в Дніпрі на маршрути вийдуть маршрутки, які тріщать по швах.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині діти можуть залишитися без Будинку культури, на який поклали око поліцейські.