На Тернопільщині по-звірячому познущалися над двома молодими хлопцями, один з яких неповнолітній. Свідком цих подій був їхній односелець Петро, який розповів, як все сталося. Про це повідомляє Суспільне Тернопіль.

Молодий чоловік розповів, що двох його односельців побили битами по голові відразу кілька молодиків. Інцидент стався 25 травня. Жертвами стали 17-річний Євген Данилюк і 22-річний Володимир Душняк.

Вони і ще кілька хлопців з села відпочивали у дворі школи, а близько години ночі Євгену зателефонував Володимир Чистух і запропонував зустрітися. Петро розповів, що вони повинні були зустрітися і поговорити. Чистух приїхав на своєму автомобілі, а також там ще стояв автомобіль таксі.

Коли компанія підійшла і привіталася, Чистух завдав удари битою по голові. Після цього він крикнув, щоб йому допомогли. З таксі вискочили ще кілька хлопців і почали бити Душняка і Данилюка бітами. Били тільки по голові. Всі напад тривав всього 2-3 хвилини. Петро розповів, що нападників було 7 чи 8 чоловік. Вони почали бити всіх, хто був поруч. Після цього вони сіли в машини і поїхали.

Володимир Душняк зміг сам піднятися і навіть зібрався йти додому, а інші почали шукати Євгена Данилюка. Він лежав у траві весь закривавлений. Друзі його спробували підняти, але він сказав, що він не відчуває рук і ніг.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

побили хлопців на Підгаєччині

Сьогодні медики вдруге прооперували 17-річного Євгена Данилюка з Підгаєччини. До обласної дитячої лікарні хлопця привезли з переломами черепа. За словами речника Нацполіції області Сергія Крети, його та ще одного хлопця побив житель села Яблунівка. Другого травмованого – Володимира Душняка лікують удома. В обласній університетській лікарні він перебував упродовж семи днів. Тут його обстежили, призначили курс лікування і виписали. У медичній довідці вказали діагноз: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку легкого ступеня, перелом черепа, перелом кісток лицевого скелета та забої. Про це розповіла мама хлопця Марія Душняк.

Geplaatst door Суспільне Тернопіль op Dinsdag 2 juni 2020

Історію продовжили рідні постраждалих. Сестра Євгенія Юлія Космирак розповіла, що його одразу ж прооперували. Лікарі діагностували тріщину в черепі і безліч осколків кістки. Євгену провели ще одну операцію, і він йде на поправку, але ще перебуває в реанімації.

Тітка Володимир Душняка Орися Смих розповіла, що у хлопця не переставала йти кров з вух і носа, а обличчя набрякло настільки, що не було видно виразу. Також вона зазначила, що були страшні головні болі. Молодий чоловік розповів, що його били відразу кілька осіб і тільки по голові.

Поліція затримала організатора Володимира Чистуха, який зізнався у скоєному нападі. Він пояснив це дією алкоголю і любов'ю до дівчини. Його вже суд замкнув у СІЗО, де він проведе наступні два місяці.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі врятували дівчину, яка хотіла покінчити життя самогубством.

Знай повідомляв, що в Дніпрі двоє невідомих побили чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що жертва зґвалтування в Кагарлику розповіла нові подробиці.