У Тернополі поліція розшукала «шумахера», який потрапив в об'єктив відеореєстратора на лобовому склі машини. Любитель швидкості мало не збив пішохода і в останній момент уникнув аварії. Про це пише Тернопільська липа.

Патрульні перевірили інформацію, яку надав власник реєстратора і вивчили відео з камери. Вони знайшли порушника правил дорожнього руху і склали протокол за ст 122 ч. 4 «Порушення правил дорожнього руху, що створило аварійну ситуацію» КУАП та вилучили посвідчення водія.

Шумахер потрапив на відео і поплатився Фото: скріншот Липа

Крім машин вулицями міст Тернопільщини побігли табуни коней. В Шумську місцеві жителі зафіксували на відеокамеру, як табун з 8 тварин біг по вулиці і не бажав пропускати автотранспорт. Як з'ясувалося, коні втекли з загороди, в якому їх випасали і містили. Пізніше з'явилася інформація про те, що власник тварин знайшовся і забрав їх додому. Він розповів, що хтось відкрив загін і випустив тварин на волю. При цьому жителі Шумська поскаржилися, що коні потоптали городи.

Неприємні ситуації можуть виникати не тільки з автомобілістами, але і з пішоходами. Так, у Тернополі водій маршрутки відмовився везти 10-річної дитини, який їхав з секції додому. Хлопчик простояв півгодини під дощем, поки приїхала інша маршрутка. Міська влада Тернополя не роз'яснили, як дітям відвідувати секції без батьків під час карантину.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині у Шумську вулицями промчав табун коней.

Знай писав, що в Тернополі водій маршрутки вигнав під дощ дитини з-за карантину.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловіка побили та пограбували в гостях.