Відома красуня і Тернополянка Олена Смакоус вперше стала мамою. Про це переможниця «Міс Тернопіль» розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Олена Смакоус отримала титул найкрасивішої дівчини у Тернополі в 2017 році. Після цього в її житті були й інші не менш значні титули і звання. Однак статус мами вона отримала вперше.

Олена Смакоус на конкурсі краси Фото: скріншот

Судячи з геолокації посту, Олена Смакоус народила малюка у Великобританії в North Middlesex University Hospital NHS Trust (Університетський шпиталь у Миддлсексе). Лікарня знаходиться в передмісті Лондона.

У коментарях користувачі привітали красуню, що всі 9 місяців своєї вагітності показувала і розповідала про зміни і відчуттях.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олена Смакоус повідомила про народження сина Фото: скріншот

Варто відзначити, що українки продовжують здійснювати подвиги і народжувати дітей. У Львові останнім часом зафіксували сплеск народжуваності і більшість пологів закінчуються появою на світ трійні. До 2019 року у Львові народилося 21 803 дитини. Серед них 68 трійнят і 658 двійнят.

В Івано-Франківську жінки вирішили виконувати роль батьків і допомагати молодим мамам. Троє волонтерів приходять додому до новоспеченим мамам і допомагають по господарству. Такий проект вже реалізований в Ізраїлі і три українки вирішили втілити його в Україні.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові в 2019 році народилися 18 трійнят і 658 двійнят.

Також Знай писав, що в Івано-Франківську мами-волонтери допомагають новоспеченим мамам впоратися з господарством.

Недвно Знай передавав, що 62-річна українка завагітніла, щоб допомогти мамі 19-річного юнака.