Тернопільська співачка Василина Зозуля, яка виступає під псевдонімом ZOZULYA станцювала в кліпі всесвітньо відомого іспанського співака Енріке Іглесіаса. Про це пише Місто з посиланням на сторінку самої співачки в Facebook.

Співачка з Тернополя виконала запальний танець у кліпі відомого виконавця. Вона написала, що виступила в піджаку тигрового забарвлення і в малиновому бюстгальтері. Також артистка розповіла, коли вона буде танцювати – 1,27-1,47 хвилини.

Кліп Енріке Іглесіаса набрав 62 мільйони переглядів, що не дивно, адже його ім'я у багатьох фанатів по всьому світу асоціюється з запальною музикою і ліричними баладами.

Ще один відома українська група Tvorchi отримали нагороду на фестивалі "Золота жар-птиця". Хлопці відзначилися в номінації "Інді". Це зробить їх музику ще популярнішим. Варто відзначити, що молоді люди зустрілися і познайомилися випадково на вулиці Тернополя. Їх творчий шлях дуже цікавий, а музика захоплює всіх без винятку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сьогодні 4 червня стало відомо про те, що "міс Тернопіль 2017" стала мамою. Олена Смакоус народила хлопчика в одній з британських клінік, про що повідомила фанатам в соціальній мережі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що тернопільська група Tvorchi отримала престижну нагороду.

Знай писав, що "Міс Тернопіль 2017" стала мамою.

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік приїде на Тернопільщину, щоб стати лотом на аукціоні.