На Тернопільщині сталася трагедія, в якій постраждали люди. Співробітники виробничого підприємства опинилися під купою мішків з цукром в селі Заводське Тернопільської області. Про це пише Липа.

Інцидент стався під час вантаження продукції. Декілька мішків з цукром впали на двох співробітників підприємства. Вони отримали множинні травми кісток і внутрішніх органів і були госпіталізовані.

Робочих засипало мішками з цукром Фото: скріншот

За даним фактом поліція відкрила справу про порушення техніки безпеки. Кримінальне провадження здійснюється стосовно керівництва підприємства і інших відповідальних осіб.

Нещодавно в Тернополі сталася аналогічна трагедія, але там двоє чоловіків загинули під купами землі. Загибель чоловіків сталася через зсув грунту, який був виритий з ями. Робітники були зайняті пристроєм траншеї для прокладання теплотраси для новобудови.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім того, загибель співробітників комунального підприємства сталася нещодавно на Харківщині. Там робочий тепломережі зварився заживо в окропі, винними призначили його колег. Чоловік загинув у березні 2019 року, коли почав проводити ремонт теплотраси, не впевнившись, що напору гарячої води немає, а сам теплоносій спущений з труби. В результаті його обдало окропом і він загинув на місці.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі загинули двоє робітників із-за зсуву землі, який засипав їх в траншеї.

Знай повідомляв, що в Харкові судять трьох комунальників, з вини яких загинув їхній колега.

Нещодавно Знай передавав, що у Києві чоловік загинув під завалами заводу Арсенал, займаючись розбором конструкцій.