У Тернополі пройшла церемонія вшанування пам'яті священика і проповідника, протоієрея Євгена Заплетнюка, який 40 днів тому залишив цей світ. Про це пише ОбласТь Ті.

4 червня 2020 року архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор відслужив заупокійний молебень у каплиці кафедрального собору святого рівноапостольного Костянтина і Олени в Тернополі. Разом зі священнослужителями області за упокій душі батька Євгена молилися і його рідні та близькі.

Після служби в каплиці архієпископ Нестор та інші священнослужителі відвідали могилу отця Євгенія. Вони з'їздили в село Микилицы, де народився і виріс священнослужитель.

Отець Євген Заплетнюк Фото: Область Ті

Варто нагадати, що отець Євген Заплетнюк помер 26 квітня 2020 року на 42 році життя. Він був ключником кафедрального собору святого рівноапостольного Костянтина і Олени в Тернополі. Про причини смерті чоловіка не повідомляється.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Священнослужителі не завжди заслуговують поваги суспільства і прихожан, на жаль. Серед них знаходяться ті, хто вважає можливим порушити, як земні закони, так і закони Божі. Один з таких священнослужителів недавно сів у в'язницю за п'яну їзду і серйозну аварію, в якій постраждали 6 осіб.

Нещодавно на Тернопільщині попрощалися з поетом Арсеном Викаруком. Новина про його смерть не була несподіванкою, так як чоловік довгий час боровся з важкою хворобою. Зовсім нещодавно він провів свій останній творчий вечір.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині прокуратура засадила у в'язниці священика, який травмував 6 пасажирів автобуса із-за алкоголю.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині прощаються з поетом Арсеном Викаруком.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині померла легендарна зв'язкова УПА.