У Зборівському районі Тернопільської області стався обвал мосту, по якому в той момент рухався автомобіль. Про подробиці події повідомляє прес-служба Зборівського відділення поліції ГУНП у Тернопільській області Facebook.

Повідомляється, що в суботу, 6 червня близько 9:43 у Зборівське відділення поліції по гарячій лінії "102" надійшло повідомлення про те, що біля села Вертелка сталася ДТП за участю вантажівки, яка пересувався по гідроспоруді.

У Тернопільській області вантажівка пішла під воду разом з мостом / фото: facebook.com/Zboriv.VP.HUNP

Як з'ясували співробітники поліції по прибуттю на місце події, водій 1994 року народження керував транспортним засобом "ЗІЛ-130" та не врахував дорожню обстановку, вирішивши проїхати через гідроспоруду, розташовану між селами Вертелка і Городище. За підсумком таких дій, конструкція обвалилася, а вантажівка залишилася висіти на уламках.

На щастя, сам водій не отримав тілесних ушкоджень і благополучно вибрався з розламаної вантажівки. Співробітники Зборівського відділення поліції склали на чоловіка протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, які призвели до дорожньо-транспортної пригоди).

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В поліції ще раз нагадали водіям, аби ті дотримувались правил дорожнього руху і були вкрай уважними на дорогах.

У Тернопільській області вантажівка пішла під воду разом з мостом / фото: facebook.com/Zboriv.VP.HUNP

Нагадаємо, що покупці без масок поставили під удар роботу ринків в Тернополі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Тернопільщині, у селі Струсів, землю колишнього кладовища дозволили приватизувати.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі хірурги подарували нове життя дівчинці, яка стала жертвою матері-алкоголічки.