Тернополянка Оксана Масюк розповіла, як ставляться до співробітників в одному із супермаркетів міста. Жінка описала на своїй сторінці в Facebook умови праці в супермаркеті Novus під час карантину.

За словами Оксани Масюк в магазині не видаються засоби захисту, а оплата праці залишає бажати кращого. Вона зазначила, що при влаштуванні на роботу обмовлялося, що під час карантину зарплата буде становити 600 грн в день, а в реальності виплатили чисту зарплату і ще 450 грн.

Про засоби захисту, які зараз повинні носити все, Оксана Масюк також розповіла. За її словами, в магазині видавали рукавички, але на кілька розмірів більше, тому їй довелося купувати свої. Маски також потрібні були свої. Дезінфектори, на думку Масюк, були з води і хлорки змішаних в якійсь пропорції. В кінці посту жінка зазначила, що таке ставлення було у супермаркеті на вулиці Тарнавського.

Пост Оксани Масюк у соцмережі Фото: скріншот Файне місто

В ситуації розібрався видання Файне місто. Керівник магазину Марія Войцищук. Вона підтвердила, що Оксана Мацюк дійсно працювала в магазині, але звільнилася за власним бажанням. При звільненні вони ніяких претензій не висловила.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

З приводу зарплати Войцищук розповіла, що в «гострий» період карантину співробітників було мало, а обсяги залишилися колишніми. Керівництво дійсно прийняв рішення підвищити зарплату. Підвищений заробіток отримали всі співробітники за березень. Тобто обіцяні 600 грн в день співробітники отримали за березень, а потім набрали нових співробітників, і зарплата повернулася в колишні рамки з урахуванням преміальних.

Войцищук зазначила, що з Оксаною Мацюк прийшли працювати ще три людини і вони досі працюють і від них немає ніяких нарікань. Керівник магазину пояснила ситуацію і з засобами захисту. Вона розповіла, що рукавички купувалися і видавалися різних розмірів, а маски були звичайними марлевими. Кому вони не подобалися, той міг принести свою і використовувати її. В якості дезінфектора використовується АГД-200.

Керівництво супермаркету відповіла на звинувачення Фото: скріншот

Нагадаємо, Знай писав, що в АТБ покупницю обдурили з вагою товару.

Знай повідомляв, що у Львові невідомі замінували 30 супермаркетів.

Нещодавно в АТБ українцю продали булочку з живою "начнкой", нагадує яйця.