У Тернополі рятувальники і поліція вызволяли із закритої квартири недієздатну жінку. До правоохоронців і рятувальників звернулася тернополянка, яка розповіла, що двері квартири зачинилися, а всередині залишилася її дочка, що має фізичні вади.Про це пишуть Тернополяни.

Інцидент стався в понеділок, 8 червня близько 11 години дня. На лінію 102 зателефонувала жінка і розповіла, що у квартирі на вулиці Коперника недієздатна 39-річна жінка закрилася в квартирі. Заявниця розповіла, що це її дочка 1981 року народження.

У Тернополі поліція і рятувальники вызволяли недієздатну тернополянку Фото: Нацполиция

Поліцейські прибули на місце і переконавшись у правдивості слів жінки, викликали рятувальників. Завдяки їм вийшло відкрити двері і ввійти в квартиру. На щастя, життя і здоров'я жінки з інвалідністю нічого не загрожувало, а її мати була дуже вдячна правоохоронцям та рятувальникам за надану допомогу.

Варто відзначити, що на Тернопільщині звалився міст, по якому спробувала проїхати вантажна машина. Перекриття з полотном не витримали ваги автомобіля і впали в річку. Автомобіль залишився висіти над прірвою і річкою. Поліція склала протокол на водія з понівеченої вантажівки за недотримання правил дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Також нещодавно стало відомо, що столичні пластичні хірурги змінили зовнішність молодої тернополянки, яку в ранньому дитинстві знівечила мати. Дівчинка отримала страшні травми чола і носа. Вже рік київські хірурги в якості благодійної допомоги проводять операції і процедури, що дозволяють ліквідувати наслідки травми.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині вантажівки впав у ріку разом з мостом.

Знай писав, що київські хірурги провели операцію на обличчі молодої тернополянки у рамках благодійної допомоги.

Нещодавно Знай передавав, що під Тернополем віддали в приватні руки землю, на якій раніше було кладовище.