У Тернополі на самому великому ставі міста почав курсувати теплохід. У 2020 році з-за погодних і епідеміологічних умов навігаційний період почався пізніше звичайного. Для відновлення прогулянок по ставу були впроваджені всі карантинні заходи. Про це пише Тернопіль.

зокрема, будуть дотримані норми по дистанціюванню пасажирів і дезінфекція поверхонь. Завдяки цим заходам вдалося запустити круїз в плавання. Прогулянки проводяться щодня з 12:00 до 21:00.

Вартість квитків для дорослих і дітей від 6 років не змінилася з минулого року. Діти віком до 6 років можуть проплисти по Тернопільському ставу безкоштовно.

Теплохід на Тернопільському ставі відновив роботу Фото: скріншот

Варто нагадати, що на Тернопільщині з розмахом відзначили Трійцю. Зелені свята стали приводом для оригінального прикраси громадського транспорту. Водії маршруток показали, як вони підтримали тернополян. На цей раз на автобусах з'явилися зелені гілки дерев, які символізують оновлення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тернопільські школярі можуть не тільки порадіти можливості відпочити від навчання, але і втілити мрію про випускному. Мер Тернополя Сергій Надал пообіцяв випускникам шкіл провести бал і навіть запропонував їм придумати локацію і стиль свята, який може відбутися вже в липні цього року.

Крім того, у Тернополі мер Надал запропонував зробити проїзд школярам і студентам безкоштовним на все літо. Всі студенти, учні технікумів та профтехучилищ, а також школярі зможуть скористатися послугами громадського транспорту безкоштовно протягом всього періоду літніх канікул.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині маршрутки прикрасили до Трійці.

Знай повідомляв, що мер Тернополя пообіцяв школярам випускний.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі школярі студенти будуть їздити безкоштовно у громадському транспорті.