В Таїланді загинула українська журналістка, уродженка Тернопільщини. Було виявлено тіло Ольги Фролової, яка пропала близько тижня тому. Про це повідомив чоловік журналістки Дмитро Фролов на своїй сторінці в соціальних мережах. Крім того, обширний матеріал опублікований на Daily Mail.

Чоловік розповів, що його дружина, швидше за все, покінчила з собою, так як він бачив знаки, які вона подавала за кілька тижнів до смерті. Дмитро зазначив, що в останньому пості в соцмережі вона попрощалася і повідомила, що дописала книжку «Уроборос».

Дмитро і Роман Фролови Фото: скріншот відео Daily Mail

Тіло Ольги Фролової виявили в лісі 8 червня. Там воно пролежало досить довго і почало розкладатися. Тому журналістку впізнавали по одягу і речей, які були при ній. Чоловік Ольги розповів, що він до останнього не хотів вірити, але одяг і речі говорили, що це тіло його дружини.

Місце виявлення тіла Ольги Фролової Фото: Daily Mail

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також стало відомо, що Ольга і Дмитро з сином Романом переїхали на острів Самуї зовсім недавно. У шлюбі вони прожили 12 років, але нещодавно Ольга кинула чоловіка і заявила, що йде до нового бойфренда. Ним виявився фітнес-тренер 47-річний британець Філіп Армстронг. Його поліція Таїланду опитувала і навіть підозрює у вбивстві Ольги. Армстронг заявив, що мав стосунки з Ольгою, але не знає, що відбулося 25 травня.

Ольга Фролова - журналістка з Тернополя Фото: Daily Mail

Крім того, Дмитро Фролов заявив, що у Ольги було складне захворювання, яке вимагало постійного лікування. Чоловік сопосотавил знаки, які нібито отримував від дружини і захворювання, і прийшов до висновку, що Ольга «йшла вмирати».

З'ясувалося, що Ольга справді страждала від біполярного розладу особистості. Вона могла впасти в лють. При ній знайшли відповідні ліки, що підтверджують цей діагноз. Інформацію підтвердили і в поліції Таїланду.

Нагадаємо, Знай писав, що вдова Георгія Гонгадзе Мирослава розповіла, як домоглася успіху і пережила смерть чоловіка.

Знай повідомляв, що нардеп Верховної Ради отримав по пиці на Житомирщині.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про першого загиблого від коронавіруса українця.