На Тернопільщині у сільській церкві знайшли предмет, який виявився снарядом з часів Другої світової війни. Про інцидент розповіли в прес-службі ДСНС Тернопільської області.

В селі Таурив Козівського району був виявлений артилерійський снаряд, який пролежав у землі з часів Другої світової війни. Піротехнічна група займалася вилученням снаряда з землі і утилізацією його в безпечній місцевості.

На Тернопільщині виявили снаряд часів Другої світової Фото: скріншот

Варто відзначити, що Тернопільщина в останні дні кипить дивними подіями. Так нещодавно неадекватний чоловік розстріляв чоловіків на автозаправній станції. Між двома чоловіками виник конфлікт, вони довго сперечалися, коли один з них дістав пістолет, то третій хотів знизити загострення пристрастей, але отримав два постріли в обличчя. Другий постраждалий отримав постріл у груди. Поранення виявилися не смертельними, так як нападник стріляв з травматичного пістолета.

Нещодавно на Тернопільщині на цукровому заводі стався нещасний випадок. Двоє робітників отримали переломи кісток і травми внутрішніх органів з-за того, що на них впали мішки з цукром. Чоловіків госпіталізували, а поліція веде розслідування та перевірки дотримання техніки безпеки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім цього, в області почастішали випадки крадіжок грошей та майна у місцевих жителів представниками ромської національності. Нещодавно дві жінки зайшли в порожній будинок і вкрали накопичення місцевої жительки. При цьому дві шахрайки їздили до цього по селу і пропонували купити у них овочі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині неадекватний чоловік стріляв по людях.

Знай писав, що на Тернопільщині працівники цукрового заводу отримали травми.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині шукають шахрайок ромської національності на білому Жигулі.