У Тернополі поліція оголосила в розшук молодого чоловіка, який пішов з дому і більше не повернувся. Він пропав 4 червня і до цих пір про нього нічого невідомо. Про це пише Тернопільська липа.

Поліція шукає Попика Андрія Ярославовича 1982 року народження. 38-річний чоловік вийшов з дому 4 червня і пропав. Рідні та близькі просять допомогти у пошуках чоловіка. Правоохоронці просять допомогти у пошуках чоловіка і просять зателефонувати всіх, хто його бачив, або знає, де він знаходиться за телефонами - 27-11-70 або на лінію «102».

Молодий чоловік зник у Тернополі Фото: Тернополяни

Варто відзначити, що у франції не так давно зник молодий тернополянин. Хлопець вийшов у магазин на початку травня і його більше ніхто не бачив. Рідні та близькі шукали його в Україні і у Франції, де він жив з батьком. Громада українців у цій країні активно сприяла сім'ї в пошуках.

Пізніше виявилося, що молодий чоловік потрапив у лікарню з травмою голови і амнезією. Він поступово прийшов в себе і продовжив лікування. Як сталося зникнення і хто завдав йому травми досі невідомо.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Крім того, у Тернополі поліція розшукала дитину, який загубився на ринку міста. Маленька дівчинка повернулася до бабусі, а жінці правоохоронці розповіли, що не можна відволікатися і дитину потрібно тримати за руку в людних місцях.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у франції зник 21-річний молодий чоловік, уродженець Тернополя.

Знай писав, що в Тернополі поліція допомогла родині возз'єднатися.

Нещодавно Знай передавав, що на тернопільщині шукають зниклого молодого чоловіка без певного місця проживання.