На Тернопільщині 11 червня погода буде не дуже сонячною та літньою. Синоптики обіцяють жителям регіону дощі, які будуть йти вдень. На небі будуть щільні хмари, а в окремих районах області пройдуть грози з градом та шквалистим вітром. Про це пише Терен.

Протягом дня вітер буде дути зі швидкістю 3-7 метрів в секунду. При цьому температура протягом дня підвищиться до 26-28 градусів вище нуля. У нічний час стовпчики термометрів показуватимуть 14-16 градусів.

Синоптики розповіли про погоду на Тернопільщині Фото: скріншот

Варто відзначити, що Тернопільщину поливають дощі з початку травня. Жителі регіону вже не раз фіксували наслідки буйства природи на камери. У мережі з'явилися безліч різноманітних фото і відео, на яких відображені град, шквали, зливи, змиті дороги, знищені посіви і навіть смерч.

Так, в Козицком районі Тернопільщини днями люди зняли рідкісне для нашої країни явище – смерч, який пронісся по території області. Люди розповіли, що було дуже страшно, так як вони бачили таке вперше в житті. Один з жителів навколишніх сіл навіть встиг зняти на відео, як повітряний вихор повзе по землі і затягує в себе все.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, на початку червня погода «порадувала» жителів Бережан і найближчих околиць. Тут пройшла сильна гроза з рясним великим градом, а вітер випробував на міцність дахи і дерева. Мешканці зняли на відео всю міць природи.

Нагадаємо, Знай писав, що над Тернопільщиною пронісся смерч, люди в жаху ховалися від стихії.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині пройшов град зі зливою.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині синоптики прогнозують продовження опадів і негоди.