Гравець української волейбольної команди Олександра Міленко підписала контракт з російським клубом «Сварник» з Череповця. 20-річна українка вважається однією з талановитих українських волейболісток. Про це пише Главком.

Команда з міста Череповець є чотириразовим чемпіоном вищої ліги А чемпіонату Росії (2011, 2015, 2017, 2018 років). Для українки клуб «Сварник» стане першим іноземним клубом.

Олександра Міленко перебирається в російський клуб Фото: Галичанка

Спортивна кар'єра Олександри Міленко розпочалася у тернопільській «Галичанці». У цій команді українка стала бронзовим призером Суперліги України 2017-2018 років. Також у складі тернопільського клубу Міленко не раз ставала фіналісткою Кубка і Суперкубка України. Перед тим, як прийти до грати в «Галичанку», Міленко виступала за студентську збірну України на Всесвітній універсіаді в Неаполі в 2019 році.

Варто відзначити, що в Тернополі недавно борець греко-римської боротьби став батьком. Його дружина повідомила в соціальних мережах, що народила дитину. Фанати привітали спортсмена з поповненням у родині. Дочка спортсмена звуть Емілія і народилася вона справжньою дюймовочкою.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також колишній нападник полтавської Ворскли Каталін Ликиою став отримувати погрози із-за зарплати в футбольному клубі. Молодий чоловік розповів, що боявся за своє життя і здоров'я, так як йому сказали, що відберуть документи, якщо не погодиться на зниження зарплати.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що спортивна зірка з греко-римської боротьби з Тернополя став батьком.

Знай писав, що екс-нападющего ФК Ворскла залякували із-за зарплати.

Нещодавно Знай передавав, що колишній нападник Динамо зинтересовал Севілью.