Житель Тернопільщини за замах на вбивство трьох чоловік може сісти у в'язницю на довгі роки. Поліція вже затримала жителя Заліщицького району Тернопільської області. Після затримання йому оголосили про підозру за частиною 2 статті 15, частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обере міру запобіжного заходу зловмисникові, пише Галас.

Затримання проводилося після того, як стало ясно, що житель села Бересток вчинив криваву розправу над своїми родичами. Чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, накинувся з сокирою на колишню дружину, її сина і одного сина.

Сокиру, яким завдали травми жителям Тернопільщини Фото: Нацполиция

Конфлікт розгорівся, коли чоловік повернувся додому напідпитку і помітив, що колишня дружина, її син з одним випивають. Він попросив налити йому, але отримав відмову. Вночі, коли всі лягли спати, чоловік встав, взяв сокиру і наніс удари. Перші удари припали до одного сина. На крики юнаків прибігла колишня дружина. Він вдарив і її.

Від смертельних ран всіх трьох врятувало те, що чоловік сп'яну бив усіх обухом сокири. На місце викликали поліцію і медиків. Постраждалим надали допомогу і відпустили додому, а ось нападника затримали.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що на Тернопільщині суд розгляне справу, в якій фігурують жителі Рівненщини. Вони вербували жінок для роботи за кордоном, а насправді продавали в сексуальне рабство. Поліція провела досудове розслідування та надала всі матеріали в суд.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині судять вербувальників жінок для сексуального рабства.

Знай писав, що на Тернопільщині поліція шукає чоловіка з душевним захворюванням.

Нещодавно, Знай передавав, що у львові тернополянин закотив скандал в магазині через брак грошей.