У Чорткові Тернопільської області вагітну жінку збив автомобіль. Вона отримала травму гомілковостопного суглобу та була госпіталізована до Чортківської лікарні. Аварія сталася 10 червня пізно ввечері.

Жінка 1993 року народження знаходиться на 30-му тижні вагітності і поверталася додому. Вона переходила дорогу та потрапила під колеса автомобіля. Про це повідомляє Галас.

На даний момент слідчі Нацполиции з'ясовують обставини інциденту, а також шукають, хто ж порушив правила дорожнього руху. Водій машини був тверезий і пройшов всі перевірки.

ДТП в Чорткові Фото: Громадсько-правова газета

Варто зазначити, що дорожньо-транспортні події в нашій країні відбуваються не тільки з вини водіїв і пішоходів, але й з вини дорожніх служб, які не бажають вчасно латали ями та ремонтувати старі дороги. Величезні ями змушують водіїв об'їжджати перешкоди по узбіччях і навіть по пішохідних доріжках.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Одну з таких вулиць показали жителі Тернопільщини. Там комунальники вирішили зняти частково асфальт з проїжджої частини. А ось укладання покриття була відкладена на потім і залишилася в довгому ящику. Жителі Тернопільщини вирішили впливати на ситуацію через соціальні мережі і показали весь жах, який їм доводиться щодня долати.

Втомлюються в Україні ще й мости. Їх термін служби давно минув, а от на будівництво нових конструкцій грошей немає. Нещодавно в Дніпропетровській області обвалився міст, а днями наказав жити міст в Тернопільській області. Обидва обвалу призвели до того, що у водойми впали автомобілі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині показали жалюгідний стан доріг.

Знай писав, що на Тернопільщині обвалився міст разом з вантажівкою.

Нещодавно Знай передавав, що у львові затримали неадекватного тернополялнина, який кидався продуктами в магазині.