У Тернополі темношкірі студенти вийшли на акцію протесту. Вони висловилися проти расизму, інциденти якого періодично виникають по відношенню до них. У першій половині дня молоді люди з плакатами, написаними на картоні фломастером. Вони вимагали зупинити расизм.

Пост в ТГ-каналі Україна в шоці Фото: скріншот

Проте представник ВО «Свобода» і місцевий депутат Володимир Бобко запропонував депортувати цих молодих людей з України та спорядити їх сухарями. Він висловив думку Facebook. У повідомленні йдеться, що ці молоді люди діють по указ із закордону, а також розпалюють ситуацію, як це відбувається в США. Крім того, Бобко приплів до расизм у рабства і навіть притягнув за вуха історичні факти.

Депутат з тернополя запропонував депортувати темношкірих студентів Фото: скріншот

За постом місцевого депутата розгорілися дискусії між користувачами. В більшості своїй люди писали, що темношкірі студенти не зробили нічого поганого і мають таке ж право на мирний протест, як і громадяни України. Йому вказали на те, що расизм і рабство не одне і теж, а також звинуватили в боязні, що у нього вкрадуть кросівки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Коментарі до посту депутата Фото: скріншот

Спростування чуток і новин про протести Фото: скріншот

Спростування чуток про протести студентів в Тернополі Фото: скріншот

У Коментарях також висловилася Анастасія Черкас, яка пояснила, звідки взялися ці фотографії і чутки про протести. Дівчина розповіла, що це була фотосесія, під час якої молоді люди позували для створення фото і відео. Продукт потім був виставлений на продаж на спеціалізованих біржах і стічних сайтах для фото і відео. Дівчина також зазначила, що на фото не потрапили жителі міста Тернопіль або ж його вулиці. Були зроблені фото лише студентів різних Вузів міста, які добровільно погодилися допомогти створити фото.

Нагадаємо, Знай писав, що у всьому світі пройшли масові акції протесту проти расизму.

Знай повідомляв, що під Офісом президента зібралися родичі полонених і висунули вимоги.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові під міськадміністрацією протестували фітнес-тренери і водії маршруток.