На Тернопільщині привітали місцеву довгожительку, якій виповнилося 90 років. Ювілей відзначила мешканка села Байкивцы Тернопільського району Марія Дмитрівна Прентковіч. Про це повідомляє ОбласТь.

Жінка народилася у селі Ярославичі Зборівського району, пропрацювала все життя в колгоспі. Разом з чоловіком виростила трьох дітей. В день її ювілею її приїхали привітати діти, шестеро онуків і сім правнуків.

Крім рідних і близьких жінку привітав і представник Байковецкой об'єднаної територіальної громади - заступник сільського голови Віктор Пулька. Він побажав Марії Дмитрівні оптимізму і міцного здоров'я, а також подякував за роботу на благо майбутніх поколінь. У день свого ювілею жінка отримала подарунки від рідних і від представників територіальної громади.

Тернополянка відзначила ювілей Фото: ОбласТь

На Тернопільщині живуть люди і старше Марії Прентковіч. Нещодавно свій 98-й день народження відзначив побратим Степана Бандери. Він воював в дивізії «Галичина» і навіть у 98-й день народження йому бажають перемоги на всіх фронтах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто зазначити, що сучасні захисники України та її незалежності дивують українців. Так нещодавно на Тернопільщині військовий зробив пропозицію коханій на плацу їх рідної частини. Молоді люди познайомилися тут і вже кілька років не можуть жити один без одного. Вони обіцяють одружитися найближчим часом і не відкладати цю справу у довгий ящик. Пропозиція молодий чоловік зробив коханій перед від'їздом на Донбас.