В Тернополі покінчив життя самогубством чемпіон України з бодибілдингу. Свою найвищу нагороду 26-річний Любомир Шкодзінський отримав у жовтні 2012 року, коли йому було 18. З того часу почав працювати тренером та продовжував тренуватися сам, брав участь у різних змаганнях.

Про це стало відомо з сюжеті "Надзвичайних новин".

Любомир Шкодзінський, скріншот з відео
Любомир Шкодзінський, скріншот з відео

Колеги кажуть, зробити останній крок хлопця змусили невдачі в особистому житті, нещодавно він розстався з дівчиною. Проблеми почалися десь півтори роки тому. Він різко покинув спорт, перестав тренувати своїх учнів.

Кажуть навіть звертався за допомогою до психіатрів.Але вийти з цього стану так і не зміг.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у середу, 10 червня, у Дніпрі сталася трагедія – 20-річний хлопець без пояснення причини пустив собі кулю в голову, залишивши передсмертну записку.

Інцидент стався на вулиці Леоніда Стромцова (кол. Вакуленчука). 20-річний студент вистрілив собі в голову з газового пістолета, залишивши передсмертну записку на моніторі комп'ютера. Від отриманого поранення хлопець помер на місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Виліз на вишку з напругою в 35 тисяч вольт - на Київщині молодик хотів "запалити" згаслу любов

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Запоріжжі чоловік прийняв "душ" з бензину і чиркнув сірником - очевидці оніміли від жаху

Також «Знай.uа» писав, що Не змогла пережити загибель сина-військовослужбовця — мама десантника вкоротила собі віку