Тернополяни трохи менше місяця тому змогли вийти на вулицю і зайти в магазини після жорсткого карантину. Проте вже зараз жителі міста забули про небезпеку і навіть забули про дистанції і масках. Крім цього, у Тернопільській області зростає кількість заражених коронавирусной інфекцією. Про це пишуть Тернополяни.

В ТРЦ Тернополя не дотримується карантин Фото: Тернополяни

У Тернополі в торгово-розважальному центрі «Подоляни» місцеві жителі масово порушують карантин. В неділю 14 червня в торговому центрі було багато людей і більшість були без масок. Крім того, відвідувачі торгового центру забули про дистанції та інших вимог санітарного лікаря. Черги стояли без дотримання дистанції, аналогічна ситуація склалася і у примірочних, де також повинна дотримуватися дистанція.

У Тернополі не дотримується карантин Фото: Тернополяни

В магазинах торгового центру більшість людей були в масках, а в деяких магазинах продавці робили зауваження відвідувачам без масок. У коридорах центру більшість людей про масках взагалі забули. Знайшлися і магазини, де продавці та більшість покупців були без захисних засобів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тернополяни забули про карантин Фото: Тернополяни

Біля входів в магазин стоять антисептики, але в такому великому магазині немає нікого, хто проконтролював б дотримання всіх норм і правил карантину.

Незвичайним вчинком відзначився житель Тернопільської області. Він у кінці травня незважаючи на жорсткий карантин організував святкування власного ювілею на 50 персон. Для цього він орендував приміщення їдальні і закотив свято. Результатом свята стала спалах коронавіруса. Поліція може оштрафувати ювіляра і власника закладу громадського харчування.

Нагадаємо, Знай писав, що тернополянина покарають за масове святкування ювілей.

Знай повідомляв, що священик з Тернополя візьме участь у благодійному кофепитии.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині жителів атакує не тільки коронавірус, але і кліщі.