На Тернопільщині поліція оголосила в розшук чоловіка. Його підозрюють у скоєнні злочинів. Чоловіка розшукує Бучацьке відділення поліції. За версією правоохоронців він підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, пише Галас.

У розшук оголошено житель села Репенцы Кравчук Іван Ярославович. Всіх, хто його бачив просять зателефонувати на лінію «102» або за телефонами (03544) 2-12-45, (097)-720-58-27, (096)-932-93-91.

Розшукується мешканець Тернопільщини Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що на Тернопільщині поліція схопила винуватця травм одразу трьох людей. Чоловік у п'яному угарі ледь не зарубав свою колишню дружину, сина і пасинка. Їх врятувало від смерті лише те, що він бив усіх обухом сокири. Поліція вилучила знаряддя і затримала винуватця події. Як виявилося, його розлютив той факт, що його не запросили до столу, за яким сиділи колишня дружина з двома молодими людьми. Він вночі вирішив помститися, взяв сокиру і вирушив на справу.

Покарання у вигляді великого штрафу чекає жителя Тернопільської області, який організував масове гуляння на честь свого дня народження. В кінці травня 60 осіб повеселилися, а вже сьогодні 37 гостей застілля опинилися на лікарняних ліжках та будинки на самоізоляції з-за позитивних тестів на коронавірус. Покарання чекає і власника їдальні, де проходило масове гуляння.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині впіймали голову сімейства, який хотів зарубати родичів сокирою.

Знай повідомляв, що тернополянина за масове гуляння притягнуть до адміністративної відповідальності.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині шахраї збагатилися за рахунок тяжко хворої дитини.