У Тернополі правоохоронці продовжують шукати порушників карантину, який поки що діє в Україні. Нещодавно поліцейський наряд виявив порушення в одному з ресторанів міста. Власник закладу буде оштрафований за це. Про це пише Телеграм-канал Файний Тернопіль.

Поліція оштрафувала власника закладу громадського харчування, розташованого на вулиці Протасевича. У залі ресторану виявили групу людей з 20 осіб, які сиділи за одним столом. За правилами карантину за одним столом можуть сидіти не більше 4 осіб без урахування дітей до 14 років.

На Тернопільщині перевірять на дотримання правил карантину Фото: Файний Тернопіль

Крім того, поліцейські виявили водія маршрутки, який перевозив пасажирів, будучи без захисної маски на обличчі. На цих осіб були складені протоколи і буде накладено штраф після винесення судом відповідного рішення.

Поліція ловить порушників карантину в Тернополі Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що на Тернопільщині зафіксували масове недотримання карантину місцевими жителями. Вони кинулися в торгові центри без масок. В магазинах люди не дотримувалися дистанції, а продавці в магазинах працювали без захисних засобів. Порушення були зафіксовані тернопільськими ЗМІ і викладені в мережу.

Крім того, на Тернопільщині місцеві власті ухвалили рішення посилити карантин. Це рішення було прийнято через те, що в області зростає кількість хворих. В регіоні знову повсюдно буде діяти загальний масочний режим і температурний скринінг.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині зафіксовано масове порушення карантину.

Знай писав, що на Тернопільщині підсилюють карантин з-за різкого стрибка кількості хворих.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція шукає підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.