Поліція Тернополя затримала трьох осіб, яких вони вважають причетними до квартирних крадіжок. Людей затримали за гарячими слідами. Про це пише Тернопільське інформаційне бюро.

Інцидент стався 12 червня. На гарячу лінію 102 зателефонувала мешканка Тернопільщини та повідомила, що з її помешкання невідомі викрали грошові кошти та коштовності. Також жінка розповіла, що невідомі залізли, поки її не було вдома в середині дня.

У Тернополі затримали квартирних злодіїв Фото: скріншот

На місце приїхали поліція і слідчо-оперативна група. Вони з'ясували, що зловмисники проникли в житло з допомогою підібраних до замків ключів. Їм вдалося винести з квартири ювелірні прикраси на суму до 15 тисяч гривень.

Далеко зловмисникам втекти з награбованим не вдалося. Їх затримали, коли трійця сідала в припаркований недалеко від будинку автомобіль. У підозрюваних правоохоронці вилучили вкрадене.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами старшого оперуповноваженого Управління карного розшуку ГУНП Анатолія Гребинчука напередодні правоохоронці отримали від колег з львівської області інформацію про те, що в їх регіоні орудують квартирні злодії. Це допомогло оперативникам Тернопільщини зреагувати і зловити зловмисників.

Всі підозрювані – жителі Львівської області у віці від 25-30 років. Всі вони вже не раз притягувалися до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі затримали зловмисника, який ніс награбоване до ломбарду.

Знай повідомляв, що квартирний злодій пограбував будинок на очах у господарів.

Нещодавно Знай передавав, що вагітна франківчанка потрапила в лікарню після пограбування та нападів.