Патрульні поліцейські у Тернополі будуть вимірювати швидкість рухомого транспорту спеціальними камерами – TruCAM. Патруль буде стояти на вулиці С. Будного. Про це пишуть Тернополяни з посиланням на повідомлення прес-служби Нацполиции в Тернопільській області.

Поліція Тернопільщини стежить за водіями Фото: Нацполиция

Зупиняти порушників швидкісного режиму почали ще вчора 16 червня. Поліцейські використовують обладнання для вимірювання швидкості, щоб привчити водіїв дотримуватися встановлені межі швидкості, а також привчити водіїв пересуватися по місту з безпечної для пішоходів і інших водіїв швидкістю.

Крім цього, фіксація швидкісного режиму ведеться на дорогах державного значення М-09 "Тернопіль-Львів - Рава-Руська" - 1 - 35 км, М-12 "Стрий - Знам'янка" - 154 - 191 км, М-19 "Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече" - 239 - 319 км, М -19 "Доманово - Ковель - Чернівці - Тереблече" - 330 - 415 км, Р-41 "Обхід м. Тернополя" - 12 - 27 км. Також камери встановлені за адресою Тернопіль, проспект Степана Бандери.

Поліція Тернопільщини стежить за водіями Фото: Нацполиция

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год до Купап передбачений штраф у розмірі 255 гривень. Якщо швидкість була перевищена більш ніж на 50 км/год, то штраф буде складати 510 гривень.

Варто відзначити, що в Україні почала працювати система відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Над дорогами країни з'явилися камери, які знімають і відправляють дані у спеціальний Центр, де вже поліцейські обробляють інформацію. Фахівці та експерти розповіли, як уникнути помилкових штрафів.

Нагадаємо, Знай писав, що експерти поділилися подробицями роботи системи відеофіксації порушень і розповіли, як не отримати "лист щастя".

Знай повідомляв, що водій 12 разів потрапив в об'єктиви камер автофиксации порушень правил дорожнього руху.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові та області на дорогах з'являться камери для фіксації порушень правил.