Тернополянин на очах у продавців пограбував магазин. Чоловік схопив товар з полиць і втік. Після цього співробітник цього магазину звернувся в поліцію із заявою про крадіжку товару. Про це повідомляє Тернопільська мережева газета.

Інцидент стався в одному з супермаркетів. Адміністратор розповіла, що чоловік зайшов в торговий зал, взяв засоби гігієни і вийшов через каси. Після цього, незважаючи на спроби співробітників зупинити його, попрямував до виходу і зник.

Поліція вивчила записи камер відеоспостереження і прийшла до висновку, що до інциденту причетний чоловік, який вже раніше був судимий за майнові злочини. 36-тернополянин був знайдений і допитаний. Під час бесіди з правоохоронцями він зізнався у скоєній крадіжці.

Варто відзначити, що нахабне пограбування магазину відбулося напередодні в Києві. В магазин з продажу мобільних аксесуарів зайшов дивний чоловік неохайного вигляду зі склянкою пива в руках. Він цілеспрямовано попрямував до прилавка-касі поки продавець викладав товар на полиці. Чоловік поцупив гаманець і щось ще. Все це потрапило на камеру. Тепер зловмисника розшукують за допомогою відео.

В Тернопільській області розшукує бабусю, яка 10 разів пограбувала один і той же магазин. Вона кожен раз заходячи в магазин непомітно ховала до себе в сумочку нижнє бель, одяг, туфлі і навіть жіночі сумочки. Після чергової крадіжки в поліцію звернулася адміністратор магазину. Все з'ясувалося після того, як правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві злодій пограбував магазин в присутності продавця.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині шукають бабусю, яка пограбувала магазин 10 разів.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині затримали квартирних злодіїв, які обчистили квартиру пенсіонерки.